Trener Varaždina: Neka dođu Klopp ili Guardiola u HNL pa ćemo vidjeti kako će im ići

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

MARIO KOVAČEVIĆ jedan je od trenutno dva najdugovječnija trenera u SuperSport HNL-u. Na klupi Varaždina je od sezone 2021./2022., baš kao i Lokomotivin Silvijo Čabraja. Smjenom Ivana Leke njih dvojica su ujedno postala i jedina dva trenera koja su u istom klubu u hrvatskom prvenstvu od početka ove sezone. Kovačević je o toj situaciji dobio pitanje na konferenciji za medije uoči susreta s Rudešom, koji se igra u subotu.

"Sretan sam i ponosan što sam tu gdje jesam. Nije lagano biti u kontinuitetu trener. U nogometu sam od sedme godine i trener je vrlo važan, no valjda je najlakše trenera smijeniti. Smjene trenera u HNL-u? To nije dobro, ali tako je-kako je. Neka dođu Klopp ili Guardiola i neka vode neki HNL klub pa ćemo vidjeti kako će njima ići", rekao je Kovačević pa najavio Rudeš:

"Utakmica kao i svaka druga. Rudeš se još traži. Riječ je o ekipi koja ima dobrih, kvalitetnih igrača. Moramo se spremiti kao da igramo finale Lige prvaka. Jedino tako možemo do slavlja jer, ako ćemo ući podcjenjivački, neće biti dobro."

Pročitajte više