Trener Vukovara: Carević me nazivao degenerikom i psovao mi majku

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

ŠIBENIK je s 2:1 pobijedio Vukovar 1991 u 31. kolu SuperSport 1. NL. Ovom dramatičnom pobjedom Šibenčani su nastavili utrku sa Zrinjskim iz Osijeka, koji im trenutno bježi dva boda dva kola prije kraja. Nakon utakmice Šibenikov trener Mario Carević nije bio zadovoljan ponašanjem protivničkog trenera Marka Novoselca. Carević tvrdi da mu se privremeni trener Vukovara podsmjehivao.

Carević: Ne znam je li Vukovar bio stimuliran

"Novoselac? Uvijek ću reagirati na podsmjehivanje, od prve minute je provocirao, smijao se u facu, ne znam zbog čega, jesu stimulirani ili nisu, ne tiče me se. Na takve stvari ću uvijek reagirati, ali ne zamjeram ništa. Svatko se bori za sebe, njemu i Vukovaru želim svu sreću, stvarno su odlična momčad i išli su kao kamikaze, što je za svaku pohvalu. Ostalo ne želim komentirati, neka svatko radi što misli da treba raditi", rekao je za Sportalo.

Trener Vukovara: Carević mi je psovao majku

Novoselac nije ostao dužan: "Moram se dotaknuti trenera domaće momčadi koji me nebrojeno puta nazvao degenerikom i psovao mi majku te konstantno govorio da mi za nekoga igramo. Očekivao sam ipak višu razinu od čovjeka koji je sukomentator na televiziji i iza sebe ima igrački renome. Nekada treba biti više fokusiran na stanje svoje momčadi, a ne na konstantno prigovaranje sucu i obraćanje treneru protivničke momčadi."

Uskoro rasplet prvenstva

Vukovar je poveo u desetoj minuti golom Marija Tadića nakon ubačaja iz kuta Darija Rugaševića. Šibenik je zasluženo došao do preokreta u drugom poluvremenu. U 57. minuti Toni Kolega lijepo je pogodio iz daljine, a u 80. minuti David Toševski precizno pogađa za 2:1. Šibenik u sljedećem kolu dočekuje Dubravu, a u posljednjem gostuje na Gradskom vrtu kod Zrinskog. Zrinski u sljedećem kolu gostuje kod Vukovara.

Pročitajte više