Treneru Mornara uhitili brata zbog švercanja duhana. Rasplakao se na presici

Screenshot: YouTube (KK Mornar Barsko zlato)

TRENER Mornara Mihailo Pavićević bio je u suzama na konferenciji za medije nakon što je njegova momčad izgubila u 14. kolu ABA lige od Partizana. Pavićevića nije toliko pogodio poraz koliko obiteljska situacija u kojoj se trenutno nalazi. Njegov brat Đorđije, predsjednik Mornara, ovog je tjedna uhićen zbog sumnji u švercanje duhanskih proizvoda.

Pavićević je sportskoj javnosti poznat kao bivši predsjednik ABA lige, a trenutno obnaša i funkciju predsjednika Mornara iz Bara. Osumnjičen je da je počinio kazneno djelo stvaranja kriminalne organizacije, falsificiranja službenih dokumenata i krijumčarenja putem pomaganja.

Mihailo Pavićević: Hvala ti, Đoko. Vidiš kako ti vraćaju...

"Ovo je bila najteža utakmica u mom životu, iskren da budem. Ne znam kako sam ostao u dvorani, jer ovu dvoranu ne pune oni koji nisu vrijedni spomena, nego ju je punio Đoko Pavićević. I ako mi je brat i možda nije u redu, ali želim mu se zahvaliti. Hvala ti, Đoko, na još jednom spektaklu koji si priredio ovom gradu. Vraćaju ti, kao što vidiš, na jedan lijep način. Ali neću dalje, ovo je sport i držat ću se sporta", rekao je Mihailo Pavićević pa nastavio:

"Želim svima poželjeti zdravlje i sreću u obitelji, porodica je najvažnija. Znam da biste to pitali, ali ne bih da večeras koristimo ovu sportsku priredbu. Bit će prilike da se oglasim. Želim reći još jednom, Đoko, hvala ti za sve što si uradio. Znam da je on izuzetno jak čovjek i da će i ovo prevaliti preko glave, kao i mnoge druge stvari. S ovim ću završiti. Prije dvije godine, u vrijeme korone, kada se dijelio sa životom i kada obraza nisam sušio, u usporedbi s tim, ovo je jedna dječja igra. I ja znam kako će se ovo završiti."

Đorđije Pavićević je sportskoj javnosti poznat kao bivši predsjednik ABA lige, a trenutno obnaša funkciju predsjednika Mornara iz Bara. Osumnjičen je da je počinio kazneno djelo stvaranja kriminalne organizacije, falsificiranja službenih dokumenata i krijumčarenja putem pomaganja.

Pročitajte više