Tresla se brda rodio se Kukoč: Mladi Hajdukov junior ostaje u Splitu

ČINI SE da je trakavica oko mladog Hajdukovog juniora Tončija Kukoča konačno završena. Kukoč je, podsjetimo, u siječnju bez odobrenja Hajdukove uprave otišao na probu u ruski Saturn.

Na tamošnjoj je probi zadovoljio čelnike ruskog prvoligaša koji su pristali platiti odštetni zahtjev koji je Hajduk postavio pred njih u iznosu od 45 tisuća eura. Ipak, u Hajduku su, kad je transfer trebao biti finaliziran, odštetu podignuli kad na iznos od 200 tisuća eura što su Rusi odbili platiti.

Kukoč je tako ostao u Hajduku i odmah je zaradio suspenziju koja je, kako smo doznali od Hajdukova glasnogovornika Davora Pavića, ukinuta:

"On se ispričao predsjedniku Perošu i svim navijačima Hajduka zbog gluposti koju je napravio i više nije pod suspenzijom", kazao je Pavić u razgovoru za Index.

Hajdukov glasnogovornik nam je otkrio kako Kukoč nastavlja dalje trenirati s juniorima:

"Tonči ima stipendijski ugovor s Hajdukom do kraja lipnja i na jutrošnjoj press konferenciji izrazio je nadu kako će se u ovom razdoblju uspjeti nametnuti stručnom stožeru kako bi na ljeto potpisao profesionalni ugovor s Hajdukom", završio je Pavić.

M.Č.
Foto:Slobodna Dalmacija

Pročitajte više