Tudor, Gattuso i Motta kandidati za nasljednika hrvatskog trenera?

Foto: EPA

TRENER Ivan Jurić (48) na kraj sezone mogao bi napustiti Torino. Hrvatskom stručnjaku na ljeto 2024. godine istječe ugovor, a Tuttosport piše da su Gennaro Gattuso (45), Igor Tudor (45) i Thiago Motta (41) kandidati za njegova nasljednika. Talijanski medij navodi kako su privremeno pauzirani pregovori Jurića i Torina o novom ugovoru. Nagađa se, stoga, da bi mogao otići po završetku sezone.

Gattuso je nedavno preuzeo Marseille, ali i njegov ugovor vrijedi do kraja sezone. Tudor je u potrazi za klubom otkako je u lipnju napustio upravo Marseille, dok je u međuvremenu bio blizu preuzimanja Napolija, ali se nije dogovorio jer su mu nudili jednogodišnji, a ne barem dvogodišnji ugovor. Motta je na klupi Bologne od rujna 2022. godine te mu ugovor istječe na kraju sezone.

Tuttosport ističe kako Tudor i Motta očekuju pozive većih klubova, zbog čega bi mogli odbiti Torino. Torinski klub nalazi se na 11. mjestu talijanskog prvenstva sa 16 bodova. U njemu igra hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić.

Pročitajte više