Tudor i Jurić u borbi za Srbina od 15 milijuna eura kojeg su obojica već trenirali

Foto: EPA-EFE

JEDAN od najpouzdanijih talijanskih transfernih insajdera Gianluca Di Marzio tvrdi kako veznjak Verone i srpske reprezentacije Ivan Ilić (21) na stolu ima ponude Marseillea i Torina te može birati između ta dva kluba, koji su već dogovorili visinu odštete s Veronom. 

Ilić je jedan od najtalentiranijih srpskih nogometaša, a ubuduće će vrlo vjerojatno igrati pod hrvatskim trenerom, budući da Marseille vodi Igor Tudor, a Torino Ivan Jurić. Koji god klub da Ilić odabere, Verona bi na njegovom transferu trebala zaraditi barem 15 milijuna eura.

Radi se o igraču koji je stasao u omladinskoj školi Crvene zvezde, a u ljeto 2017. za 2.5 milijuna eura kupio ga je Manchester City. Aktualni prvak Engleske tada je istu cifru izdvojio i za Ilićevog dvije godine starijeg brata Luku, koji danas igra u Bačkoj Topoli.

Ilić već ima iskustvo igranja pod Jurićem i Tudorom. Nakon posudbi u Crvenoj zvezdi, Zemunu i NAC Bredi, na ljeto 2020. stigao je u Veronu, koju je tada vodio Jurić. Na kraju sezone otkupljen je za 7.5 milijuna eura, a Jurića, koji je otišao u Torino, zamijenio je Igor Tudor. 

 

Pročitajte više