"Tudor je došao niotkud i postao jedan od najboljih u Europi. Bit će sjajan u Laziju"

Foto: FaH, Screenshot: Instagram

IGOR TUDOR u subotu ima debi na klupi Lazija, a protivnik će mu u 30. kolu Serie A biti Juventus, klub za koji je igrao i u kojem je bio pomoćni trener. Uoči tog susreta, o Tudoru je govorio njegov bivši suigrač iz Juventusa Mark Iuliano, koji mu je kratko bio i pomoćnik u Udineseu.

Iuliano: Tudor će biti sjajan u Laziju

"Tudor je izvrstan trener i sjajna osoba. Detaljno se priprema, karizmatičan je i pedantan. Pun je ideja, a ima i odličnu radnu etiku te impresivnu fizičku pojavu, zbog čega ga igrači poštuju. Uvjeren sam da će postići sjajne rezultate u Laziju, a predsjednik Lotito definitivno nije budala što ga je doveo", rekao je Iuliano za La Stampu pa se prisjetio kakav je Tudor bio kao igrač:

"Sad kad je trener ima istu odlučnost kakvu je imao kad je bio igrač. Igor je fantastična osoba, došao je ni iz čega i jako se žrtvovao da bi postao ključan kotačić u Juventusu. Na terenu je znao raditi sve i po meni je bio jedan od najboljih veznjaka u Europi, ali ozljede su ga uništile." 

Tudor je u Laziju naslijedio Maurizija Sarrija, a momčad je preuzeo na devetom mjestu Serie A. Hrvatski stručnjak bez posla je bio od kraja prošle sezone, kada je napustio Marseille.

Pročitajte više