Tudor je preporodio Lazio. Evo što o tome kaže predsjednik kluba

Foto: EPA

IGOR TUDOR dosad je odradio sedam utakmica na klupi Lazija. Njegova momčad pobijedila je u njih pet, a dvaput je izgubila, jednom od Juventusa u kup-utakmici i jednom od Rome. Trenutačno je u nizu od četiri pobjede, a sve to zadovoljava navijače rimskog kluba i njegovog predsjednika Claudija Lotita.

Tudor je na klupu Lazija stigao prije mjesec i pol, nakon što je klub otpustio Maurizija Sarrija, a potpisao je ugovor do kraja ove i za sljedeću sezonu. Sarri je otišao nakon što je izgubio pet od šest zadnjih prvenstvenih utakmica te tako iz zone Lige prvaka pao na tek deveto mjesto. Trenutačno je Lazio sedmi, ali s izgledima da se umiješa u borbu za mjesta koja na kraju sezone vode u Ligu prvaka.

Lotito: Vjerovao sam u Tudora

Lotito je objasnio zašto je odabrao baš Tudora za Sarrijevog nasljednika. Tvrdi da je želio trenera koji se neće bojati pogledati igrače u oči i svakome reći što ga ide. Hrvatski stručnjak poznat je po tome da traži disciplinu, kažnjava one koji to po njemu zaslužuju, a nagrađuje trud na treningu i utakmicama.

"Bio sam uvjeren da će sustav mrkve i batine izazvati reakciju. Tudora sam doveo jer sam u njega vjerovao. Da nije tako, dobio bi ugovor samo do kraja sezone", rekao je Lotito.

Pročitajte više