SERIE A

Tudor nakon poraza 7:1 kod Atalante: Do jednog trenutka smo igrali odlično

Foto: EPA

U SUSRETU 9. kola talijanskog nogometnog prvenstva Atalanta je u Bergamu razbila Udinese Igora Tudora sa 7:1, a jedan od strijelaca bio je hrvatski reprezentativac Mario Pašalić.

Momčad Igora Tudora je u prvih osam kola primila svega šest golova, a danas su u Bergamu primili sedam golova u 85 minuta.

Tudor može biti i sretan što je njegova momčad primila samo sedam golova jer su domaćini imali još nekoliko sjajnih prilika, a jednom su pogodili i okvir gola. Momčad iz Udina od još težeg poraza spasio je vratar Juan Musso.

Hrvatski stručnjak preuzeo je odgovornost nakon utakmice.

"Preuzimam potpunu odgovornost za ovako visoki poraz. Danas sam vidio dvije utakmice, do trenutka kad je Opoku isključen i poslije toga. Do crvenog kartona vidio sam najbolji Udinese dosad, a onda s desetoricom nismo mogli ništa protiv dominantne Atalante. Shvatit ću ovu utakmicu kao epizodu, okrenuti stranicu i krenuti dalje. Nismo se dobro branili u drugom dijelu, izvadio sam strijelca Okaku jer sam smatrao to pravim potezom u tom trenutku. Atalanta je stvarno jaka, pokazali su to protiv nas, ali svidjelo mi se kako smo igrali sve do isključenja. Što je bilo nakon toga, bilo je. Idemo dalje", kazao je Tudor.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više