"Tudor se promijenio. Na početku sezone bio je malo previše tvrd"

Foto: Profimedia

ŠEST KOLA prije kraja natjecanja u francuskom prvenstvu Marseille drži drugo mjesto ljestvice s osam bodova manje od vodećeg PSG-a i jednim više u odnosu na trećeplasirani Lens. Bivši igrač PSG-a i nekadašnji francuski reprezentativac Jerome Rothen (45) komentirao je aktualnosti u momčadi Igora Tudora.

On tvrdi da se u sastavu Marseillea osjeća jedinstvo i pritom ističe evoluciju hrvatskog stručnjaka na poziciji koju je preuzeo početkom sezone. Nekoć je bio tvrđi, napominje Rothen, inzistirajući na tome da je danas opušteniji.

Rothen: Djeluje mi opuštenije

"Puno je toga obilježilo Tudorovu evoluciju. Mislim da je prijateljskiji, otvoreniji i bliži igračima i da se osjeća pravo jedinstvo. Na početku sezone bio je malo previše tvrd. Vidi se to i po reakcijama njegovih igrača koje ljubi i grli nakon pobjeda. Djeluje mi opuštenije", tvrdi Rothen i dodaje:

"Zahtjevan je i zna biti autoritaran, ali zna biti i simpatičniji i otvoreniji kada mu to okolnosti dopuštaju. Svojim stavom dokazuje da mu je stalo do igrača. Može vikati ili kazniti igrača ako se on ne trudi, ali mu može i čestitati ako je dao sve od sebe i bio presudan za utakmicu."

 

Pročitajte više