Tudor već napušta Lazio? Evo što o tome kaže sportski direktor kluba

Foto: EPA

IGOR TUDOR preuzeo je Lazio u ožujku, a odluku o njegovom dolasku u rimski klub zajednički su donijeli predsjednik kluba Claudio Lotito i sportski direktor Angelo Fabiani. Potvrdio je to Fabiani prokomentiravši i glasine da bi Tudor, unatoč ugovoru koji ima i za sljedeću sezonu, na kraju aktualne natjecateljske godine mogao napustiti klub.

Nedavno je Corriere dello Sport objavio članak u kojem piše da je Tudor stigao kako bi uveo red u svlačionicu, u kojoj je vladala vrlo negativna atmosfera u posljednjim tjednima pod Maurizijem Sarrijem. Tudoru je to uspjelo samo nakratko, a zapravo se više radilo o zadovoljstvu igrača što je Sarri bivši. "Buntovno ponašanje svlačionice se nastavilo", piše u tekstu. Fabiani sve ovako komentira:

"Čujem da bi Tudor mogao otići na kraju sezone. Pod ugovorom je i za sljedeću godinu i mi svoju budućnost planiramo s njim. Ciklusi se otvaraju i zatvaraju. Naš prošli zatvoren je sa Sarrijem, a sad se otvara novi s mladim igračima koji imaju međunarodno iskustvo. Ne želim igrače starije od 30 godina osim ako nisu sjajna prilika. Želimo pratiti model Feyenoorda i Bayera."

Pročitajte više