Tudor želi dvojicu igrača iz bivše momčadi. Evo što je jedan od njih o njemu rekao

Foto: EPA

IGOR TUDOR odnedavno je trener Lazija. S novom je momčadi jučer odradio prvi trening, ali bez igrača koji su na reprezentativnim zaduženjima. Uigravao je sastav u formaciji 3-4-1-2, no i dalje je upitno kako će sve to izgledati za trenutačno devetu momčad Serie A. Ono što se zna jest to da će u ljetnom prijelaznom roku tražiti nove igrače, a talijanski mediji saznaju da bi dvojica mogla doći iz njegove bivše momčadi.

Zadnja Tudorova trenerska stanica prije dolaska u Rim bio je Marseille, a iz te će momčadi hrvatski trener u sljedećem prijelaznom roku pokušati u svoj sastav dovesti Valentina Rongiera i Chancela Mbembu. Obojica su 29-godišnjaci s tom razlikom da Rongier može igrati u vezi i na desnom beku, dok je Mbemba stoper.

"Rijetko kad sam vidio trenera koji je toliko angažiran. Od prvog dana s nama je bio iskren, a u klub je unio žestinu. Pod njim sam se razvio kao igrač i kao čovjek. Unio je strogoću i ozbiljnost, mentalitet kakav nismo navikli vidjeti u Francuskoj", bio je rekao Rongier, kapetan momčadi.

Pročitajte više