Tudorova zvijezda šokantnom odlukom izigrala Juventus, Romana i talijanske medije

Foto: EPA/Index

BRAZILAC Felipe Anderson (31) iz Lazija će ovoga ljeta otići u Palmeiras. Andersonu istječe ugovor, a sinoć je došlo do velikog preokreta. Naime, posljednjih dana očekivala se potvrda Andersonovog transfera u Juventus, koji ga je mjesecima pokušavao nagovoriti na dolazak. O takvom raspletu pisali su i Fabrizio Romano te Romeo Agresti, najupućeniji ljudi oko talijanskog i Juventusovog mercata. 

Sve je bilo spremno za odlazak u Juventus

Agresti, Goalov novinar i Juventusov insajder, jučer je najavio dolazak Felipea Andersona u Juventus. Čak je i Tuttosport, medij koji dobro poznaje situaciju u Juventusu, objavio naslovnicu s potvrdom Andersonovog dolaska. Ipak, ta je naslovnica propala krajem ponedjeljka kada je došlo do neočekivanog raspleta.

Legenda Lazija

Anderson je u Laziju igrao od 2013. do 2018., a zatim i od 2021. do 2024. godine. Dosad je upisao 319 nastupa, 58 pogodaka i 63 asistencije te osvojio talijanski Superkup. Ove sezone je na pet golova i sedam asistencija.

Bit će to velik udarac za Lazio, klub s osmog mjesta Serie A. Anderson je karijeru započeo u Santosu, dok je kasnije nastupao za Lazio, West Ham i Porto. Ima nastupa za reprezentaciju Brazila, a trenutna vrijednost na Transfermarktu mu je deset milijuna eura.

Pročitajte više