Tulio ponovno u akciji: Zabio autogol pa ozlijedio Drogbu

JAPANSKI obrambeni igrač Tulio čini sve što je u njegovoj moći da što češće dospije na naslovnice. "Istaknuo" se Tulio i ovog petka u prijateljskom ogledu protiv Obale Bjelokosti.

Podsjetimo da je prošlog vikenda Japan igrao prijateljsku utakmicu protiv Engleske na kojoj je Japan poveo 1:0 upravo pogotkom Tulija. No, do kraja je Engleska okrenula utakmicu u svoju korist (2:1) iako Englezi osobno nisu ništa napravili u tom smjeru. Japanci su zabili dva autogola, a jednom je prilikom za svog vratara koban bio baš - Tulio.

U petak su u švicarskom Sionu posljednju pripremnu utakmicu prije SP-a igrali Japan i Obala Bjelokosti, a afrička momčad je pobijedila 2:0. Prvi pogodak, već u 12. minuti, postigao je spomenuti Tulio, dakako, autogol.

Drugi pogodak je djelo Kolo Tourea, no Tulio je u još jednom trenutku ogleda bio u krupnom planu. Nakon njegovog nešto žešćeg starta ozlijedio se Didier Drogba, najbolji igrač Obale Bjelokosti i ponajbolji napadač na svijetu.

Ozljeda lakta se dogodila sredinom drugog poluvremena, zbog čega je Drogba prije vremena napustio travnjak. Tek će se vidjeti koliko je teško u svemu prošao napadač Chelseaja, no određene najave nekih medija sugeriraju da je u opasnosti čak nastup u prvom dijelu Svjetskog prvenstva.

Prijateljska nogometna utakmica:

Obala Bjelokosti - Japan 2:0 (Tulio 12-ag, K. Toure 80)

Pročitajte više