Turci: Ovo je nova ponuda koju je Dinamo dobio za Petkovića

Foto: Igor Soban/PIXSELL

BRUNO PETKOVIĆ gotovo sigurno će u narednih godinu dana otići iz Dinama. Pitanje je samo hoće li se transfer dogoditi ovog ljeta ili će u srpnju 2024. godine otići kao slobodan igrač.

Ugovor s Dinamom ima još godinu dana i posljednjih tjedana pregovara o novom, ali mu nova uprava ne želi dati plaću koliku traži. Navodno je riječ o 1.2 milijuna eura po sezoni. Za Petkovića je jako zainteresiran Nenad Bjelica, bivši trener Dinama koji je nedavno preuzeo turski Trabzonspor.

Dinamu dva milijuna eura plus bonusi?

Turski mediji danima javljaju o pregovorima Dinama i Trabzonspora. Hrvatski prvak za Petkovića traži pet milijuna eura, a Trabzonspor je dosad najviše ponudio 1.5 milijuna eura. Sada Futbol Gundem javlja da je u Dinamo stigla nova ponuda - dva milijuna eura plus bonusi za trofeje i golove. Prema istom izvoru Petković je još ranije dogovorio uvjete svog ugovora s turskim klubom.

"Petković želi opet surađivati s Bjelicom, a Bjelica je na sastanku čelnicima kluba rekao da se Petkovića treba dovesti te da vjeruje kako je on pravi igrač za tursku ligu", pišu Turci. 

Petković je dosad za Dinamo odigrao 205 utakmica te zabio 64 gola uz 47 asistencija. Dinamo ga je doveo iz Bologne za milijun eura, a tada je trener Dinama bio upravo Bjelica. 

Pročitajte više