TURSKI LIGHT SHOW Bešiktaševi navijači osvijetlili stadion mobitelima nakon što se pokvarila rasvjeta

Foto: Getty Images/Guliver Image

VODAFONE Arena u Istanbulu jedan je od, ako ne i najvatreniji stadion u Europi. Nevjerojatni Bešiktaševi navijači na svakoj utakmici stvaraju neviđenu atmosferu, a posebno inspirirani su u europskim utakmicama.

Prije nekoliko godina srušili su rekord po glasnoći na utakmici protiv Liverpoola kad je buka s tribina starog Inonu stadiona izmjerena glasnijom od zvuka uzlijetanja jumbo-jeta ili rock koncerta. Sinoć su na utakmici 2. kola Lige prvaka protiv Leipziga bili toliko glasni da je gostujući napadač Timo Werner tražio čepiće za uši, pa kasnije i zamjenu.

No sredinom drugog poluvremena pokazali su i drugu stranu. Nakon što se na desetak minuta ugasilo pola reflektora na stadionu, domaći navijači izvadili su mobitele i upalili svjetiljke te uz gromoglasnu pjesmu stvorili prekrasan ugođaj.

Suci su igrače povukli u svlačionicu, no uskoro su ih vratili na teren i susret je normalno nastavljen, a Turci su na kraju slavili 2:0 te su nakon dva kola vodeći u skupini G s maksimalnih šest bodova.

Pročitajte više