TRANSFERI

Turski mediji: Imperator opet želi Hrvata. Hoće li mu se dogoditi novi Mandžukić?

Foto: EPA

MARTIN ERLIĆ ove sezone niže sjajne nastupe za talijansku Speziju, a svojim igrama u Seriji A privukao je pažnju brojnih klubova. Jedan od njih je turski velikan Galatasaray.

Galatasaray trenira Fatih Terim, turski trener poznat pod nadimkom Imperator, a od ranije je poznato kako obožava hrvatske nogometaše. Cijelo prošlo ljeto i zimu proveo je u pokušajima da u Galatasaray dovede Marija Mandžukića, ali nije uspio u tom naumu. Mandžukića mu je ukrao Milan. 

Novi pokušaj

Sada Terim ponovno želi Hrvata i ponovno je jedan od klubova s kojima se mora potući za njega upravo Milan, a spominje se također interes Fiorentine.

Spezia ove sezone igra prvi put u najvišem razredu talijanskog nogometa i trenutno je 14. momčad s 32 boda na tablici, a za velik dio tog uspjeha zaslužan je Erlić koji je zabijao i sprječavao neke jako važne golove.

Želi ga pod svaku cijenu

Turski sportski komentator Zeki Uzundurukan tvrdi da je hrvatski stoper oduševio Terima te da je upravo on jedan od nogometaša koje Imperator pod svaku cijenu želi u svojoj momčadi.

"Terim želi prodati Luyindamu za dobru cijenu, a umjesto njega želi dovesti Martina Erlića iz Spezije. Fatihu se Erlić jako svidio", izjavio je turski komentator, a vijest su prenijeli i brojni drugi turski mediji. 

Prema Transfermarktu, Erlić trenutno vrijedi oko dva milijuna eura, a ove sezone je u 22 nastupa zabio dva gola. Član je i mlade hrvatske U-21 reprezentacije na Euru. 

Pročitajte više