Turski reprezentativac: Ne napadajte izbornika. Presudio nam je jedan Hrvat

Foto: Slavko Midzor/Pixsell

HRVATSKA je 2:0 pobjedom protiv Turske preuzela vrh kvalifikacijske skupine za Europsko prvenstvo. Oba gola u pobjedi Hrvatske u Bursi zabio je Mateo Kovačić. "Znali smo da nas čeka teška utakmica. Hrvatska je jako iskusna, treća na svijetu", rekao je vođa turske obrane Caglar Soyuncu.

"Utakmicu smo dobro otvorili i nošeni podrškom navijača stvorili im presing. Prisilili smo ih na pogreške, ali nismo iskoristili šanse. Sigurno je i ozljeda Calhanoglua utjecala na utakmicu. Dali smo sve od sebe, pokušat ćemo nešto naučiti iz ovoga. Bit ćemo bolji, nemamo Ronalda i Messija, ali sve smo jači i vjerujem u ovu momčad."

Merih Demiral, drugi turski stoper, stao je u obranu izbornika Stefana Kuntza. "Ne treba sada razgovarati o izborniku, i on želi najbolje za sve. Pred nama je bila stvarno dobra Hrvatska. Vjerujem da nas čekaju ljepši dani", rekao je Demiral i posebno se naklonio Dominiku Livakoviću.

"Posebne čestitke vrataru Hrvatske, imao je tri do pet odličnih obrana. Kad su zabili, pao nam je moral, a drugi gol skroz nas je dotukao."

Pročitajte više