TUŽAN KRAJ Munchen u suzama, neredi na stadionu: Olića u mirovinu ispratilo čak 65 tisuća navijača

Screenshot (Youtube)

ČAK 65 tisuća okupilo se na Allianz Areni kako bi podržalo 1860 Munchen u borbi za opstanak u drugoj ligi, ali nekadašnji prvak Njemačke nije uspio.
 
1860 Munchen izgubio je 0:2 od Regensburga i sljedeće sezone igrat će u trećoj ligi, iako su u prvoj utakmici razigravanja odigrali zadovoljavajućih 1:1.
 
Navijači su ovo ispadanje doživjeli sramotnim, pa su pred kraj susreta prekinuli utakmicu na desetak minuta ubacujući razne predmete na travnjak. 
 

 
1860 Munchen u sezonu je ušao s trećom najskupljom momčadi lige nakon Stuttgarta i Hannovera, a momčad vodi Vitor Pereira koji je s Portom osvajao titule. I dok su Stuttgart i Hannover izborili plasman u viši rang natjecanja, 1860 Munchen iduće sezone će igrati u trećem razredu njemačkog nogometa u kojem je posljednji put bio prije 25 godina. 
 
Ivica Olić u nevjerici je gledao što se događa. Najavljivao je borbu za Bundesligu, a sada je sa suigračima ispao u treću ligu. Još ranije je 37-godišnji napadač najavio da će mu ovo biti oproštajna sezona, a teško da će se predomisliti nakon ovakvog debakla.
 

 
U porazu od Regensburga legendarni hrvatski nogometaš odigrao je drugo poluvrijeme. Navijači na društvenim mrežama zahvaljuju mu se na borbenosti i poručuju da nije zaslužio ovakav završetak karijere.
 

Pročitajte više