BOKS

Mike Tyson želi mečeve protiv dvije legende, a onda će se ostaviti boksa

Foto: USA Today Sports/Reuters

MIKE TYSON ima plan koji želi ostvariti prije nego što se zauvijek ostavi boksa. Nekoć dominantni teškaš namjerava se boriti protiv Lennoxa Lewisa i Evandera Holyfielda, ali i protiv Tysona Furyja, u ekshibiciji za koju je siguran da će biti gledana.

Tyson se nedavno vratio boksu kako bi odradio ekshibicijski meč u kojem mu je protivnik bio Roy Jones Jr., a potom je nastavio trenirati s namjerom da odradi još jednu borbu protiv Holyfielda. Pregovori oko tog ogleda su u tijeku, a on ne bi trebao biti i posljednji za Tysona.

''Želim Holyfielda, želim Lewisa i želim ih ove godine. Želim ih obojicu. Osim toga, želio bih odraditi ekshibicijski meč s Tysonom Furyjem. Uspijem li u tome, makar samo s ovom dvojicom, reći ću da je to kraj i nastaviti normalno živjeti'', poručio je.

Lewis i Holyfield pobjeđivali su Tysona u borbama za naslov prvaka. Holyfield prvo 1996., a potom godinu kasnije u borbi u kojoj je Iron Mike diskvalificiran zbog odgrizanja dijela njegovog uha, a Lewis ga je porazio nokautom 2002.

Pročitajte više