U Beogradu podignuta poruka Bad Blue Boysima. Delije pjevali hit Novih fosila

Foto: Profimedia

KOŠARKAŠI Panathinaikosa pobijedili su Crvenu zvezdu 89:76 u utakmici 30. kola Eurolige igranoj u Beogradu. Grčki sastav su predvodili Mathias Lessort s 19 koševa, dok su Kostas Sloukas, Konstantinos Mitoglou zabili po 17 poena. Kod domaćina najefikasniji su bili Dejan Davidovac i Nemanja Nedović s po 19 koševa. Na tribinama su svoj šou imali Zvezdini navijači, a njihova poruka upućena je i Bad Blue Boysima.

Tijekom utakmice su navijači beogradskog kluba podigli transparent na kojem je bilo pet istaknutih datuma, a iznad njega vijorio se barjak s nacrtanim zecom i porukom napisanom na engleskom jeziku. Njen prijevod bio je: Nastavite bježati.

Datumi koji su bili naznačeni označuju datume sukoba koje su Delije imali s pripadnicima drugih navijačkih skupina. U ovom slučaju ona se odnosila na navijače Dinama, Panathinaikosa, Rome i Ferencvaroša. Navijači beogradskog kluba svoj su šou popratili hitom Novih fosila Kako je dobro vidjeti te opet.

Podsjetnik na sukob u Ateni i dolazak u Zagreb

Dva datuma koja se odnose na navijače zagrebačkog kluba bili su označeni plavom bojom. Istaknuti su bili 5. studenoga 2015. i 8. travnja 2016.

Prvi datum podsjetnik je na sukob navijača sukob Bad Blue Boysa i Delija vezan uz utakmicu Olympiakosa i Dinama, kada su Zvezdini navijači u atenskoj zračnoj luci napali skupinu BBB-a koja se vraćala u Zagreb. Drugi je podsjetnik na dolazak Delija u Zagreb na košarkašku utakmicu Cedevite i Crvene zvezde.

Pročitajte više