TRANSFERI

U finalu Kupa slavio je poraz Rijeke od Hajduka, a sada je potpisao za nju

Screenshot: HNK Rijeka

MATEO PAVLOVIĆ novi je igrač Rijeke. Stigao je bez odštete kao jedno od glavnih rješenja na poziciji stopera za sljedeću sezonu. Podsjetimo, rođeni Mostarac nekoć je smatran velikom nadom NK Zagreba, koji je u tom periodu s klupe vodio njegov otac Luka. Pavlović je 2013. prešao u redove tadašnjeg bundesligaša Werdera, za što je klub iz Kranjčevićeve dobio odštetu od 1.5 milijuna eura. 

Ne tako davno ovaj novi igrač Rijeke navijao je protiv kluba s Rujevice u koji je sada stigao. Bio je jedan od brojnih navijača Hajduka na Poljudu prilikom osvajanja Kupa protiv Rijeke. Ovaj 31-godišnji stoper, koji je u tom trenutku igrao u francuskom drugoligašu Amiensu, podijelio je niz storyja u kojima se moglo vidjeti kako je s prijateljima nakon utakmice slavio trofej Bijelih. 

Prije devet godina bio je član hrvatske reprezentacije kod izbornika Igora Štimca, ali nije dobio priliku debitirati za reprezentaciju. Iz Werdera je otišao u Angers 2016. godine kao slobodan igrač, a prošlu sezonu proveo je u Amiensu.

Poznat i po ljubavnoj vezi

Osim po svojoj nogometnoj karijeri, Pavlović je poznat i po vezi sa srpskom pjevačicom Kayom. Katarina Kaja Ostojić redovito na društvenim mrežama objavljuje kako uživa u ljubavi s hrvatskim nogometašem, a i jedna od Pavlovićevih posljednjih objava svjedoči tome.

Srpski mediji su prije tri godine objavili da se Ostojić razvodi od supruga, DJ-a Juniora Jacka, zbog Pavlovića. Ona je tada demantirala da je do kraha braka dovela treća osoba. Ubrzo nakon toga ona i Pavlović viđeni su zajedno u javnosti te su prestali negirati vezu.

Pročitajte više