U NBA ligu se vraća nekadašnji Kukočev suigrač: Spursi doveli Haislip

SAN ANTONIO SPURSI pružit će novu priliku Marcusu Haislipu (28) da se dokaže u NBA ligi. Detalji potpisane suradnje nisu objavljeni.

Draftiran u prvome krugu kao ukupno 13. izbor 2002. godine Haislip je karijeru započeo među Milwaukee Bucksima, gdje se zadržao do 2004. godine, kada je prešao u Indiana Pacerse. Svlačionicu u Bucksima dijelio je s nekadašnjom hrvatskom košarkaškom zvijezdom Tonijem Kukočem.

Uslijedio je odlazak preko “bare”, točnije u Ulkerspor, potom je jednu sezonu igrao za Efes Pilsen, a posljednje dvije bio je član španjolske Unicaje.

Prosjeci NBA karijere duge 79 utakmica su mu 3.6 poena i 1.5 uhvaćenih lopti za 10 minuta po susretu.

Rocketsi unovčili Mingovu ozljedu, Gordon i Villanueva u Detroitu

Iako u njihovim redovima još uvijek tinja nada da će na svog All-Star centra Yaoa Minga moći računati u nadolazećoj NBA sezoni Houston Rocketsi su našli način i da se osiguraju u slučaju drugačijeg raspleta.

Rocketsi su se žalili vodstvu lige koje im je potvrdno odgovorilo na upit i oslobodilo 5.7 milijuna američkih dolara u budžetu za kupnju Travora Arize iz Los Angeles Lakersa. Sve to ipak ne znači da Rocketsi odustaju od Minga za ovu sezonu, premda slomljena kost u njegovu lijevom stopalu ne nudi optimistične vijesti.

Dodajmo ovome da su i službeno potvrđeni transferi Bena Gordona i Charlieaja Villanueve u Detroit Pistonse. Gordon je do lani igrao za Chicago Bullse, a Villanueva za Milwaukee Buckse. Obojici je ugovor istekao završetkom sezone

Pročitajte više