U Trnsko stiglo prvo pojačanje: Potpisao 24-godišnji Ante Mašić

STIGLA je i prva ovoljetna prinova u redovima KK Zagreba. Mrave je pojačao 24-godišnji Ante Mašić. Mašić je "trojka", a može igrati i "četvorku". Visok je 200 cm, težak 94 kilograma. Prošle dvije sezone bio je u slovenskom Zlatorogu, a prije toga je igrao u Zrinjskom iz Mostara. Kraće vrijeme nastupao je za Brotnjo iz Čitluka, a bio je i povremeni reprezentativac BiH.

"U Zagreb sam stigao na poziv trenera Denisa Bajramovića koji me pratio još dok sam bio u Zrinjskom. Protekle dvije godine sam bio u Laškom, obje sezone smo igrali u polufinalu doigravanja, borili se za NLB ligu, ali nismo uspjeli. Malo nam je nedostajalo. Drago mi je da sam u Zagrebu, najviše zbog velikih ambicija koje ima klub. Spreman sam za sve izazove i dat ću sve od sebe da doprinesem uspjehu kluba. Zagreb je odlična momčad, spoj iskusnih i mladih igrača, sviđa mi se kako igraju i vjerujem da ću se uklopiti", kaže Mašić.

Mašić je igrač koji voli šutnuti, koristan je u obrani i dobar skakač. Sa Zagrebom je potpisao dvogodišnji ugovor uz opciju produljenja na još jednu sezonu.

Pročitajte više