Udarac za hrvatskog prvaka: Dinamo prve bodove u Ligi prvaka lovi bez najboljeg igrača

Foto: Hina

DINAMO u utorak u petom kolu Lige prvaka dočekuje Lyon na Maksimiru. U hrvatskom prvaku odlučili su, kako bi privukli navijače, onima koji kupe ulaznicu za okršaj s Francuzima pokloniti besplatnu ulaznicu za derbi s Rijekom.
 
"Očekuje nas utakmica u koju ulazimo s drugačijom psihologijom. Svjesni smo što nas očekuje sutra, moramo biti disciplinirani, ispuniti sve zadatke u igri i naravno što je najvažnije na terenu izgledati kao momčad. Želimo odigrati dobru utakmicu, to nam je sada najbitnije", rekao je Dinamov trener Ivajlo Petev i otkrio lošu vijest.
 
"Soudani neće igrati, jer još nije spreman. Svi drugi su spremni, u odličnom stanju, a nakon večerašnjeg treninga odlučit ćemo tko će igrati. Dakako, izostaju suspendirani Stojanović, te ozlijeđeni Antolić, Lešković i Goncalo."
 
U posljednjem kolu Dinamo je kiksao protiv Istre (1:1).
 
"Nisam bio zadovoljan utakmicom protiv Istre, rekao sam to igračima. Najbitnije je da pametno analiziramo svoje greške, a sada budemo željni pobjede. Svi koji zaigraju protiv Lyona moraju ginuti za Dinamo. Vjerujem da će već sutra biti reakcije kod mojih igrača". 

 
 
Šitum: Nismo samo promatrači
 
Nogometaš Mario Šitum najavio je veliku borbu za prve bodove u ovoj sezoni Lige prvaka.
 
"Mi u toj utakmici imamo nešto za reći, nećemo se olako predati, imamo već određeno iskustvo iza sebe. Kod nas postoji velika želja, želimo sutra demonstrirati da nismo samo promatrači u Ligi prvaka", rekao je Šitum i poručio:
 
"U svoje ime obećavam da ću uvijek, kada god i koliko god igrao, pružati sve od sebe. A siguran sam da i moji suigrači tako razmišljaju."
 

Pročitajte više