Rukomet

Udovica Iztoka Puca i Horvatova sestra napala Metličića: On je zločest čovjek

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

IZBORNIK hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat nakon poraza od Danske poručio je da su rukometaši "začepili usta onima koji su govorili da se nisu borili", a zatim mu je u emisiji RTL-a oštro odgovorio Petar Metličić. "Ja mislim da je najvažnije njemu i svim izbornicima koji rade da se bave svojim momčadima, a manje onime što netko govori", rekao je Metličić.

Izazvao je "sukob" Horvata i Metličića mnoštvo reakcija te je u obranu brata stala Vanja Horvat, bivša žena Zorana Mamića. "Komentiraju ljudi kojima je motiv sasvim nešto drugo od dobre namjere... Ali to smo mi… Zločestoća je vrlo nezgodna stvar", napisala je, između ostalog.

Javila se i druga Horvatova sestra

Nakon toga se javila i Jasenka Sparks, druga sestra Hrvoja Horvata, čiji je prvi muž bio pokojni Iztok Puc. "Petar Metličić!!!!!!!!! Imao je sreću da je na parketu imao pet pomagača. E, da je bio dobar rukometaš kao što je zločest čovjek, gdje bi mu kraj bio????" napisala je na Facebooku pa izbrisala objavu.

Objavom na Facebooku podršku Hrvoju Horvatu također je iskazao i njegov nećak tenisač Borut Puc, sin Iztoka i Jasenke. "Prvenstvo još traje, a mi se pravimo važni iz studija, samo negativa", napisao je na početku objave.

Pročitajte više