UFC borac prozvao LeBrona: Ako toliko mrziš SAD, napusti ga. Ili se obračunaj sa mnom

Foto: EPA, Instagram

UFC BORAC Colby Covington (35) žestoko je prozvao LeBrona Jamesa (38). Slavni košarkaš je sa sinom Bryceom i njegovim prijateljima tijekom intoniranja himne ušao u dvoranu Galen Center, u kojoj je njegov drugi sin Bronny za Sveučilište Južna Kalifornija igrao prvu utakmicu nakon operacije srca, a zatim sjeo pored terena. Covingtonu se to nije svidjelo jer smatra kako je James pokazao nepoštovanje prema himni Sjedinjenih Američkih Država.

Covington je o Jamesu govorio na konferenciji za medije uoči borbe velter kategorije s Leonom Edwardsom na priredbi UFC 296. "Ako toliko mrziš Ameriku i ne sviđa ti se ova zemlja koja ti je omogućila da zaradiš milijardu dolara, onda je napusti. Ili se dođi obračunati sa mnom.

Idi u Kinu, idi u svoje trgovine u kojima izrabljuješ sve te radnike i iskorištavaš sve te žene i bijedno ih plaćaš da bi zaradio milijune. Jebi se, LeBron James. Ti si kukavica. Ti si beskičmenjak, kukavica i pi*kica", rekao je Covington, bacio mikrofon i otišao.

"Objektivno, to je najbolje vrijeme za ulazak kako ne bi izazvao veliku pomutnju. Prestanite"

Video LeBrona snimio je Luca Evans, koji je branio jednog od najboljih košarkaša ikad, a kojeg su mnogi kritizirali zbog sjedenja tijekom intoniranja himne. "Kao reporter koji je ovo snimio, mogu reći da je odvratno i potpuno pogrešno opisuje situaciju. 

LeBron je ovo radio godinama u Bronnyjevo vrijeme u ekipi. Objektivno, to je najbolje vrijeme za ulazak kako ne bi izazvao veliku pomutnju. Prestanite", napisao je Evans na X-u (bivšem Twitteru). James se dosad nije oglasio o ovom slučaju.

Pročitajte više