UFC Fight Night Zagreb uživo na Fight Channel PPV-u

Foto: Fightchannel

UFC je napokon stigao u našu regiju te će svoj 86. po redu Fight Night održati u hrvatskoj prijestolnici i to već ove nedjelje! No ako niste u mogućnosti doći u zagrebačku Arenu i uživo doživjeti najveći borilaćki spektakl, ne brinite se, jer vam Fight Channel PPV donosi prijenos uživo!

Ukupno se na programu UFC Fight Nighta u Zagrebu nalazi 13 borbi, a onaj glavni dio sadrži njih šest, među kojima je i borba Igora Pokrajca protiv Jana Blachowicza. Poziciju sunaslovne dobili su teškaši Derrick Lewis i Gabriel Gonzaga, a i prije njihove će se održati još dvije borbe u kraljevskoj kategoriji. Tako da zapravo event predvode čak četiri teškaška okršaja.

Cristina Stanciu vs. Maryna Moroz

Atraktino osvježenje UFC slamka kategorije svakako je rumunjska borkinja Cristina Stanciu koja je neporažena u svojih pet profesionalnih MMA borbi od kojih je četiri dovršila u prvoj rundi. Stanciu svoje korijene vuče iz Wushua, a snalazi se i u stand-upu i u parteru. Njezina borba s Marynom Moroz potencijalna je borba večeri. Ukrajinka Moroz jedna je najvećih nada ove divizije te je pravi udarački stroj kojem ni prilise na predaju nisu strane. U prvoj je rundi završila Joanne Calderwood te je do sada ostvarila šest profesionalnih pobjeda.

Jan Blachowicz vs. Igor Pokrajac

Jedan od najboljih hrvatskih boraca Igor Pokrajac odlučio se vratiti u UFC-ov oktogon, a za to je i dobio priliku u svom rodnom Zagrebu. Nakon tri pobjede od odlaska iz UFC-a, ‘The Duke’ će pokušati ostvariti pobjedu nad Janom Blachowiczem kao što je nekoć pobijedio Jamesa Irvina, Krzysztofa Soszynskog i Fabia Maldonalda. Poljak Blachowicz je pobijedio u šest of svojih osam poslijednjih mečeva što ga je i dovelo do ove borbe nakon koje se nada da će se naći u društvu top 15 boraca poluteške divizije.

Marcin Tybura vs. Tim Johnson

Vlasnik smeđeg pojasa u jiu-jitsuu, Poljak Marcin Tybura večeras će testirati svoje vještine u grapplingu u UFC debiju protiv Tima Johnsona. S četiri godine staža u MMA-u, 30-godišni Tybura je dokazao da je vrhunski borac kad treba završiti protivnika te je 11 od 13 pobjeda izvojevao upravo završecima. Ali Amerikancu Johnsonu završeci također idu od ruke. Svih njegovih devet pobjeda, uključujući i tehnički nokaut Shanila Abdurakhimova u prvoj rundi u njegovom UFC debiju, završilo je prije finalnog gonga.

Curtis Blaydes vs. Francis N’gannou

Nakon poduže karijere u amaterskim vodama koja ga je pripremila za svijet mješovite borbe, Curtis Blayder iz Chicaga počeo se profesionalno boriti 2014. od kada samo nokautira svoje protivnike. Do sada je ubilježio pet pobjeda i pet nokauta te je vrijeme da “Razor” Blaydes nastupi i na velikoj pozornici u svom UFC debiju protiv kolege i nade teške kategorije, Francisa Ngannoua. Francuski “Predator” digao je veliku buku nakon svog debija u UFC-ovom oktogonu u prosincu kad je Luisa Henriquea sredio u drugoj rundi. Ovaj moćni borac spreman je upisati još jednu spektakularnu pobjedu u svoj životopis.

Gabriel Gonzaga VS Derrick Lewis

Proglašen jednim od najvećih otkrića 2016. godine, teškaški udarač Derrick Lewis možda djeluje tiho, ali zato u njegovo ime govore njegovi glasni udarci s kojima je nokautirao svih pet protivnika koje je porazio, od toga trojicu u prvoj rundi. Sada nakon dvije uzastopne pobjede nad Viktorom Pesom i Damianom Grabowskim, “The Black Beast” bi se mogao probiti u top 15 boraca svoje kategorije ako pobijedi Gabriela Gonzagu. Veteran s 21 borbom u UFC-u, Gonzaga je među najboljim borcima još od 2005. godine, a ako Lewis želi nešto postići, morat će ukloniti “Napaa” sa svog puta.

Junior Dos Santos VS Ben Rothwell

Odmah nakon što je u siječnju spektakularno prisilio Josha Barnetta na predaju, Ben Rothwell samouvjereno kroči prema tituli, a sada mu se na putu našao Junior dos Santos. Trenutačno ima četiri uzastopne pobjede u kojima je sve protivnike ili nokautirao ili prisilio na predaju.

Rothwell je time zaradio i dva bonusa za borbu večeri, a sada je spreman na novi veliki uspijeh protiv “Cigana”. Bivši UFC-ov prvak teške kategorije koji je savladao Caina Velasqueza, Stipu Miočića, Franka Mira i Marka Hunta, Brazilac Dos Sanos, vjeruje da je spreman započeti svoju 2016. godinu velikom pobjedom u Hrvatskoj.

Izravni prijenos UFC Fight Night 86 priredbe pratite na Fight Channel PPV programu u nedjelju, 10. travnja u 20 sati.

UFC FIGHT NIGHT 86: Rothwell vs. Dos Santos

Arena Zagreb, 10. Travnja, 20 h

Maryna Moroz vs. Cristina Stanciu

Jan Blachowicz vs. Igor Pokrajac

Timothy Johnson vs. Marcin Tybura

Curtis Blaydes vs. Francis Ngannou

Gabriel Gonzaga vs. Derrick Lewis

Ben Rothwell vs. Junior Dos Santos

Pročitajte više