ufc

UFC komentatori šokirani neviđenim fajtom: "Muhamed Ali se noćas borio u Abu Dhabiju"

Screenshot: Twitter

MAX HOLLOWAY zapanjio je fanove UFC-a neviđenom predstavom protiv Calvina Kattara u glavnoj borbi UFC on ABC večeri. Sebi nisu mogli doći ni stručni komentatori s prvog UFC eventa ove godine, održanog u Abu Dhabiju.

> Neviđena borba u povijesti UFC-a. Oduševili pobjednik i poraženi

Holloway je pobijedio Kattara jednoglasnom sudačkom odlukom, 50:42. To je neviđeno u glavnim borbama u povijesti UFC-a. Još fascinantnije je da je Holloway za 25 minuta na Kattera sasuo gotovo 700 udaraca, kao i da je ovaj izdržao do kraja meča usprkos strahovitoj kanonadi koju je pretrpio.

Daniel Cormier ovako je komentairao nastup Hollowaya: "Izgledao je kao Muhammad Ali. Da, Muhamed Ali se večeras borio u Abu Dhabiju."

Jon Anik nije vjerovao čemu je svjedočio: "Ispalio je skoro 700 udaraca. Ovako nešto još nisam vidio."

Dan Hardy im se pridružio u nevjerici: "Ni ja nikada nisam vidio ovako nešto. Ovo je bilo nevjerojatno. Od prve do zadnje minute ga je prebijao laktovima, nogama, šakama..."

Cormier je dodao: "Još uvijek pokušavam izračunati kako je došao do pobjede 50:42. Koliko je to rundi 10:8? Mislim da je bila runda i 10:7. Ovo je nevjerojatno. Možda su porazi protiv Alexandera Volkanovskog doveli do ove verzije Maxa Hollowayja?"

Anik mu je odgovorio: "Ovo je njegova najbolja verzija. Sedam stotina udaraca u jednoj borbi. To je totalna ludost!"

Hardy je poentirao: "Dajte mu novu borbu za prvaka. Želim vidjeti ovu verziju Hollowayja u novoj borbi za naslov prvaka!"

Pročitajte više