UFC ne može podnijeti što najbolji borac današnjice "igra" kod konkurencije

DIREKTOR UFC-a, Dana White, poznati je hvaljivdžija. Posebno voli puno pričati kada se radi o konkurenciji, a očito da mu je ona najljuća proteklog vikenda stala na žulj.

Odlična "karta" Strikeforceovog eventa na kojoj su nastupila imena poput Fabricija Werduma, Antonija Silve, Gegarda Mousashija i Rameua Thierryja Soukodjoua kulminirala je borbom najboljeg MMA majstora današnjice Fedora Emelianenka i tamnoputog Amerikanca Bretta Rogersa.

Očito previše za Whitea koji je zajedljivo prokomentirao cijelu stvar ovim riječima:

"CBS (američka TV kompanija koja je prenosila turnir) bi bila luda kada bi ovako nešto ponovno prikazala. Gledanost je bila sramotna, a bez nje ne mogu platiti Fedora."

Ništa bolje mišljenje White nema niti o borilačkim sposobnostima čovjeka koji već devet godina suvereno vlada svijetom MMA-a.

"Brett mu je demolirao lice. Što mislite kako bi isti taj Rogers prošao protiv naših teškaša poput Brocka Lesnara, Francka Mira ili Chaina Velasqueza. Vrijeme je da Fedor napokon dođe u naš kavez i da mu Lesnar razbije glavu", dodao je White.

Millen: Lesnar bi izašao razbijene glave

Ove objede na račun Strikeforcea i Emelianenka nisu dugo čekale na odgovor. Potpredsjednik M-1 Globala, promoterske kuće koja posjeduje prava na Fedora, Jerry Millen, žestoko je kontrirao.

"Fedor ne ide nikuda. Ako UFC želi dokazati da ima najbolje borce, onda neka prihvate našu ponudu. Naš klijent samo želi pošten pristup. UFC-ova taktika je posjedovati duše svojih boraca, a Fedoru to ne treba jer ljubitelji MMA-a ionako vrište na spomen njegovog imena", izjavio je Millen i zaključio da bi Lesnar bio taj razbijenog lica nakon borbe s Emelianenkom.

Pročitajte više