UFC

UFC zvijezda koja obožava Trumpa: Ovakva prevara bi upalila prije 30 godina, danas ne

Foto: Twitter

MOŽDA i najveći obožavatelj Donalda Trumpa u svijetu sporta, UFC zvijezda Colby Covington, javio se još jučer na Twitteru i podržao Trumpovu tvrdnju o krađi glasova.

Podsjetimo, iako svi glasovi još nisu bili prebrojani, Trump je već na dan glasanja proglasio pobjedu i usput najavio odlazak na Vrhovni sud ako se glasovi budu brojali nakon izbornog dana. Najveći preokret dogodio se u Michiganu gdje je Biden jako blizu pobjede, kao i u još nekoliko ključnih država.

"Više od 130 tisuća glasova čarobno je otišlo kineskom Joeu dok smo svi spavali, dok je predsjednik SAD-a dobio nula. Ovakva prevara bi upalila prije 30 godina, ali ne danas! Patrioti, nastavite se boriti", napisao je Covington na Twitteru.

Trump ga zvao nakon pobjede

U svojoj posljednjoj borbi Covington je pobijedio Tyrona Woodleyja prekidom u petoj rundi u dvoboju velteraša. Nakon pobjede ga je u prijenosu ESPN-a nazvao Trump i čestitao na uspjehu.

"Čovječe, ovo je bio predsjednik, najveći u povijesti SAD-a", govorio je Covington nakon poziva s osmjehom od uha do uha, a nešto prije toga je poslao i poruku vezanu uz izbore.

"Dame i gospodo, tiha većina će uskoro postati glasna. Ako mislite da je moja pobjeda bila gaženje, pričekajte do 3. studenog kada će Donald Trump razbiti uspavanog Joea na izborima. Hvala ljudima u zdravstvu i u vojsci, ova pobjeda je za vas, bez vas nismo sigurni, vi nam pružate sigurnost. Ne ovi probuđeni sportaši kao što je kukavica bez kičme LeBron James, bljuje mi se od takvih sportaša", rekao je Covington.

Pročitajte više