United bez Fletchera do kraja sezone, Ancelotti zabrinut zbog ozljede Pastorea

DARREN FLETCHER  "izgubljen" je za Manchester United do kraja sezone, potvrdio je Alex Ferguson.

"Darren će izbivati do kraja sezone. Ne očekujem da se vrati", rekao je Ferguson.

Fletchera muči kronična upala u predjelu debelog crijeva i nije zaigrao za United od studenog prošle godine. U klubu žele da bude zdrav i spreman za početak sljedeće sezone, pa su mu stoga odlučili dati produljeni period za oporavak.

Ove je sezone škotski reprezentativac skupio osam premierligaških nastupa i pritom upisao po jedan gol i asistenciju.

Ancelotti tri tjedna bez Pastorea

Većih problema od Fergusona ima Carlo Ancelotti kojem se ozlijedio najbolji pojedinac PSG-a, Javier Pastore. Lagana pobjeda Parižana u šesnaestini finala Francuskog nogometnog kupa protiv petoligaša Sablea od 4:0 ostala je u sjeni ozljede Argentinca.

Prema pisanju France Footballa najskuplje ovosezonsko pojačanje PSG-a zbog ozljede zadnje lože izbivat će s terena oko tri tjedna. Argentinac je susret napustio već u 26. minuti, a definitivna dijagnoza bit će poznata kroz par dana.

"Imamo problem s Pastoreom, ali moramo vidjeti što će točno pokazati snimanja i pregledi. Nadam se da će se što prije vratiti u momčad", izjavio  je talijanski strateg.

Van Buyten slomio stopalo

Ozljede nisu zaobišle ni Bayern. Nizozemac Daniel Van Buyten slomio je kost lijevog stopala na gostovanju protiv Borussije Mönchengladbach i čini se kako bi mogao izbivati s terena između šest i osam tjedana.

Van Buyten je stradao u sudaru sa suparničkim napadačem Marcom Reusom nakon čega je odmah zatražio zamjenu, te je travnjak napustio uz pomoć štaka.

Pročitajte više