TRANSFERI

United i City žele Saula, Guardiola ima alternativu iz Atletica od 70 milijuna

Foto: Getty Images / Guliver Image

DVA Manchestera spremaju se za veliku borbu na ljeto za Saula Nigueza iz Atletica. United i City žele vidjeti veznjaka madridske momčadi u svojim redovima. Njegova vrijednost procjenjuje se na oko 100 milijuna eura, a engleski klubovi žele iskoristiti tešku situaciju Atletica nakon što je ostao bez toliko sanjanog finala Lige prvaka na svom stadionu eliminacijom od Juventusa u osmini finala. 

Međutim, Pep Guardiola u ekipi Diega Simeonea ne prati samo Saula. Prema pisanju engleskih medija, konkretno Daily Maila, aktualni prvak i lider Premiershipa razmišlja o Rodriju, 22-godišnjem veznjaku Atletica, kao alternativi ako ne uspije dovesti Saula.

Rodri je prošlog ljeta stigao na Wanda Metropolitano iz Villarreala za 20 milijuna eura, a sada vrijedi oko 70 milijuna eura te bi Atletico time na njemu za samo jednu sezonu zaradio 50 milijuna eura. 

Ove sezone je defenzivni veznjak u 39 utakmica zabio dva gola i skrenuo pozornost svojim dobrim igrama pa bi već nakon godinu dana mogao napustiti crveno-bijeli dio Madrida i preseliti se na Etihad, gdje se sprema rekonstrukcija srednjeg reda. 

Pročitajte više