Unitedov napadač od 95 milijuna eura u groznoj formi: "Uprava je pogriješila"

Foto: EPA

POČETAK sezone iz noćne more ima krilni napadač Manchester Uniteda Antony. Brazilski reprezentativac doveden je prošle sezone za 95 milijuna eura iz Ajaxa, plaćen je visoko iznad cijene koju mu je tad stavio Transfermarkt (35 milijuna eura), no trener Manchester Uniteda Erik ten Hag bio je uvjeren da će se ta investicija isplatiti. Ten Hag je Antonyju bio trener u Ajaxu.

Danas je situacija drugačija. Antony je ove sezone odigrao devet utakmica, od čega sedam u prvenstvu, a nije dao gol niti je asistirao. Kako je uopće došlo do toga da United potroši tolik novac na igrača koji im nije koristan, objasnio je Gary Neville, legendarni igrač Manchester Uniteda.

Neville: Antony mora bolje

"Klub je bio u panici i vlasnici su prihvatili prijedloge da kupe Casemira i Antonyja. Za sve su krivi vlasnici jer im je nedostajalo vodstvo. U Ajaxu nisu mogli vjerovati da im Manchester United nudi ovolik novac. Antony mora igrati bolje, ali taj transfer nije bio pravi potez u ovim okolnostima", objasnio je Neville.

Za svoje standarde Manchester United igra loše. Ima pet pobjeda i pet poraza u Premier ligi. U zadnjoj utakmici lagano je doma izgubio od Manchester Cityja 0:3. Što se Antonyja tiče, on je početkom sezone imao problema jer ga je bivša djevojka optužila za zlostavljanje. Ipak, Ten Hag ga je ostavio u momčadi dok se ne dokaže da je kriv.

 

Pročitajte više