Uplakani Boro Primorac održao govor klincima Hajduka: Svaka čast, ali nije još gotovo

Foto: Hajduk.hr

JUNIORI Hajduka u četvrtfinalu Lige prvaka mladih igrat će u gostima protiv Borussije Dortmund, koja je pobijedila PSG na penale u dramatičnoj utakmici u Njemačkoj. Hajduk je na Poljudu s 2:1 svladao vršnjake iz Manchester Cityja. Ekipa trenera Marijana Budimira je ulaskom među osam najboljih juniorskih ekipa Europe ostvarila najveći rezultatski uspjeh u stogodišnjoj povijesti omladinske škole splitskog kluba.

Prije Cityja pobjeđivali su albansku Apoloniju i ukrajinski Šahtar, a slavlja nad Šahtarom i Cityjem koji je ove sezone na vrhu juniorske tablice u Engleskoj su senzacije. Radi se o klubovima s kojima se Hajduk u pogledu financijske moći i količine ulaganja u omladinski pogon ne može ni izbliza mjeriti. 

''Bilo je teško, dobra ekipa, Manchester. Svaka čast ekipi, dali su sve od sebe. Nije još gotovo, čeka nas Dortmund. Naplatio se rad Akademije. Treba nastaviti. Imamo dobru selekciju, dobre talente, svi su igrači školovani. Možemo i bolje igrati, dali smo malo previše respekta Cityju, što je i logično jer je to velik klub. Momcima želim da sad uživaju'', kroz suze je nakon utakmice pred presretnim igračima pričao legendarni bivši igrač Hajduka, a danas voditelj Akademije s Poljuda Boro Primorac. 

Pročitajte više