Uzeo je jesensku titulu ispred Zvezde, a nakon toga zahvalio Dariju Srni

Foto: EPA

PARTIZAN je u srijedu pobijedio Crvenu zvezdu 2:1 u 19. kolu srpske Super lige i tako skočio na prvo mjesto. Partizan trenutno ima bod više od Crvene zvezde, a uoči sezone u Srbiji to nitko nije očekivao. Ipak, momčad Igora Duljaja radi sjajne stvari, a nakon uspješne polusezone Duljaj je zahvalio svima koji su mu pomogli. Jedan od njih je i Darijo Srna, sportski direktor Šahtara i bivši Duljajev suigrač. Duljaj je šest godina igrao u ukrajinskom klubu, gdje je razvio prijateljstvo sa Srnom.

"Kad su igrači u pitanju, vodio sam se logikom tko mi može pomoći, tko ima veliku bazu podataka. Komunicirao sam s ozbiljnim ljudima koji ne sjede u uredima i gledaju igrače preko YouTubea. Oni imaju mrežu suradnika i uživo gledaju utakmice", rekao je Duljaj pa dodao:

"Tražio sam pomoć od Srne da mi da imena sa šireg popisa koja nisu prošla da ih provjerim i na taj način smo uspjeli doći do Severine, Saldanhe, Kanutea." Saldanha je zabio 14 golova ove jeseni, a Severina je zabio tri gola te jednom asistirao. Duljaj i Srna su se družili na proslavi jesenske titule Partizana. Duljaj je za Šahtar igrao od 2004. do 2010., a igrao je prije toga za Partizan.

Pročitajte više