NAPETO NA VAGANJU ZA MEČ STOLJEĆA McGregor nije uspio isprovocirati Mayweathera

Foto: UFC, Getty Images/Guliver Image

U LAS VEGASU je u ponoć održano službeno vaganje glavnih zvijezda sutrašnjeg spektakla, Conora McGregora i Floyda Mayweathera Mlađeg.

Označena kao "borba stoljeća", sudar boksa i MMA-a, ovaj meč će obojici donijeti stotine milijuna dolara zarade, u noći sa subote na nedjelju gledat će se širom svijeta i srušit će brojne rekorde.

Boksačka legenda samo se zbog ove borbe, svoje 50. u karijeri, vratila iz mirovine i planira ostati neporažen, pa makar se radilo samo o egzibiciji. S druge strane bit će UFC-ov prvak u dvije kategorije, u životnoj formi i odlučan dokazati da je veći od jednog i drugog sporta.
 

 
Milijuni su gledali posljednje sučeljavanje nakon službenog vaganja na kojem je bio napeto kao i na njihovim ranijim susretima.

Meč je dogovoren na 12 rundi na težini od 69.5 kilograma, McGregor je na vagi imao 69,4 kilograma, a Mayweather 68 kilograma.


Irac se nakon vaganja unio u lice svom protivniku i pokušao izazvati reakciju, vikao je na Mayweathera, ali Amerikanac ga je samo hladno gledao bez ijedne riječi. Tisuće koje su stigle u Arenu vidjeti njihovo odmjeravanje tek će sutra doći na svoje.

"Proletit ću kroz njega. Ja sam profesionalac. Spreman sam, na pravoj sam težini. Bit ću puno veći od njega. Vidim čovjeka koji se boji, i vi ćete to vidjeti sutra", poručio je McGregor. 

 

 

 

Očekivano, Mayweather je veliki favorit na kladionicama, no velik broj fanova, stručnjaka i boraca vjeruje da bi McGregor u svojem prvom profesionalnom boksačkom meču mogao poraziti još neporaženog šampiona.

Povijesni meč napunit će T-Mobile Arenu u Las Vegasu iako se ulaznice prodaju za tisuću do par desetaka tisuća dolara. Cijena PPV-a je oko 100 dolara, a hrvatska publika moći će ga gledati u noći sa subote na nedjelju na Sport klubu i RTL televiziji.

 

 

 

 

Pročitajte više