Uznemirujuće snimke: Ruski nogometaši brutalno pretukli i vozača na parkingu

Screenshot

ZVIJEZDE ruskog nogometa, reprezentativci Aleksandr Kokorin iz Zenita te Pavel Mamaev iz Kuban Krasnodara, pretukli su u restoranu u Moskvi ruskog političara Denisa Paka i njegovog kolegu Sergeja Gaisina.

Pak, visoki dužnosnik ruskog ministarstva industrije i trgovine i jedan od najutjecajnijih ljudi u Moskvi, poručio je vidno alkoholiziranima i glasnima Kokorinu i Mamaevu da se stišaju. Na to je dvojac nasrnuo na Paka, pri čemu je Kokorin stolcem napao političara koji je zaradio potres mozga. Kokorinova supruga ispričala se Paku i navela da su nogometaši bili pijani.

Pavel Kolobkov, ruski ministar sporta, poručio je da Kokorin i Mamaev više nikad neće zaigrati za reprezentaciju.

No pojavile su se nove snimke, koje pokazuju da je razulareno divljanje i iživljavanje nogometnih zvijezda nad nedužnim ljudima krenulo i prije ulaska u restoran.

Na parkingu su brutalno pretukli čovjeka koji je također tamo parkirao auto. Na snimci je vidljivo da ih on ničim ne izaziva niti im se suprotstavlja. Ali oni su svejedno usamljenu žrtvu izudarali šakama, osokoljeni i pratnjom oko sebe. Napadnuti čovjek uspio im se istrgnuti i pobjeći, ali nogometaši su ga zatim sustigli i zajedno s pripadnicima svoje svite brutalno iscipelarili.

Kuban Krasnodar objavio je da je Mamaev suspendiran i da klub radi na tome da s njim raskine ugovor.

Zenit je poručio da neće kazniti Kokorina prije nego što dobije policijsko izvješće. 

Pročitajte više