UZNEMIRUJUĆI VIDEO Tragična pucnjava između policije i poznatog košarkaša

Screenshot: Youtube

TYLER HONEYCUTT, bivši košarkaš Sacramenta i Efesa kojem je zadnji angažman bio u Khimkiju, nije ubijen u razmjeni vatre s policijom ispred njegovog doma u kalifornijskom Sherman Oaksu, kako je bilo objavljeno 6. srpnja.

Policija je objavila snimku opsade kuće u koju se Honeycutt (27) naoružan zabarikadirao i ispred koje je specijalna (SWAT) postrojba iz Los Angelesa došla na poziv košarkaševe majke. Na snimci se vidi da Honeycutt kroz prozor puca na policajca koji ga poziva da se preda. Nakon što metak iz njegovog pištolja završi u zidu pored policajčeve glave, on odgovara rafalom iz automatske puške. Policajci zatim nasilno ulaze u kuću.

Na snimci visoki policijski dužnosnici otkivaju, uz fotografije s mjesta tragedije, da je Honeycutt bio mrtav kada su ušli u prostoriju iz koje je pucao na policajce. Naime, obdukcijom je utvrđeno kako je do njegove smrti došlo samoubojstvom jer metak koji si je ispalio u glavu potječe iz njegovog pištolja, a ne policijske puške. 

"Halucinira. Već sam zvala doktore i rekli su mi da zovem policiju ako postane agresivan. Morate požuriti jer se bojim da bi mogao pucati sebi u glavu", čuje se na priloženoj snimci što košarkaševa majka govori policajcima. 

Ona je kasnije pričala da je njen sin tog dana želio potražiti pomoć, ali se odjednom iznervirao. Govorila je da se jako želio vratiti u NBA, kao i da je imao dogovor s Oklahomom. Ali pregled magnetnom rezonancom pokazao je da ima probleme s koljenom, što je značilo da mu propada povratak u NBA, zbog čega je pao u depresiju, a zatim i postao agresivan. 

Pročitajte više