Vaha Francuzima opisao rastanak: Mamić me ponizio pred igračima psujući mi majku. A to ne praštam

BIVŠI Dinamov trener je za list iz njegovog Lillea progovorio o razlozima naglog odlaska iz Dinama. Mamić mu je pred svim igračima opsovao majku, koja je već odavno pokojna.

"Izvršni predsjednik kluba Zdravko Mamić ušao je u svlačionicu na poluvremenu utakmice protiv Intera i prigovorio mi što odmaram neke igrače pred finalnu utakmicu Kupa i da momčad ne igra dobro. Iako znam da su u njegovom brutalnom načinu komunikacije psovke uobičajene, nisam mogao prijeći preko toga što me ponizio pred svim igračima. Spominjao mi je čak i majku. A to ne praštam nikome." izjavio je Halilhodžić za Voix du Nord.

Vahin odlazak: "Nadrealne scene neuobičajene za nogometne utakmice"

Francuski regionalni list piše da je Vaha Maksimir napustio u ogorčen "dok su se navijači prisutni na parking s kojeg je ekspresno otišao pitali što se događa. Igrači i Halilhodžićevi suradnici su se s njim opraštali u suzama. Bile su to nadrealne scene, neuobičajene za nogometne utakmice."

Halilhodžić: "Mamić sve oko sebe tako tretira: Zapovijeda i nameće svoju volju"


Vaha je francuskim novinarima otkrio kako su u zadnje vrijeme učestale nesuglasice između njega i Mamića: "Htio je dovesti jednog igrača o kojem ja ništa ne znam. Njegov stil je da se tako ponaša: Zapovijeda svima i nameće svoju volju. Ako nekom to ne smeta, u redu, ali ja to ne dopuštam. Što se tiče izbora momčadi za finale Kupa, želio sam do kraja održati ekipu koju sam izabrao i uvježbao, svaki bi trener tako postupio. A prvenstvenu utakmicu na kojoj je ušao u svlačionicu smo na kraju dobili."

Pročitajte više