Vaha održao bukvicu: Opet smo počeli prepotentno kao da ništa nismo naučili u Puli

TRENER DINAMA Vahid Halilhodžić bio je zadovoljan nakon pobjede u Šibeniku, a kako i ne bi kad je ista bila jedna od rijetkih koja nije završila s minimalnih 1:0.

"Počeli smo katastrofalno, nonšalantno i prepotentno, kao da nismo naučili u Puli što nas je moglo koštati jer su oni imali penal i par prilika. U poluvremenu sam s igračima dobro porazgovarao i odmah se to vidjelo. U nastavku su igrači imali drugačiji pristup, povezali smo igru i naša tehnika i brzina su došli do izražaja te smo na koncu zasluženo dobili", rekao je Vaha nakon utakmice.

"Čestitam Šibeniku na vrlo korektnoj igri i sretan sam jer sam igračima rekao da želim samo pobjedu, a ne opuštanje i stoga sam zadovoljan. Neki od igrača koji su večeras zaigrali su iskoristili priliku koju su dobili, a neki nisu, no čestitam svima na pobjedi", dodao je.

S druge strane Lokica nije bio sretan, njegovi igrači propustili su realizirati kazneni udarac u prvom poluvremenu.

"Dinamu možemo samo čestitati. On je i danas pokazao da je kvalitetnija i bolja momčad od nas. Mi smo tu gdje jesmo, moramo i dalje nastaviti tu našu borbu, da izbjegnemo ta zadnja tri mjesta", za kraj će Lokica.

Pročitajte više