Valverdeu prijeti nezapamćena kazna, suigrač tvrdi: Totalno je sje*an

GLAVNA tema u španjolskoj nogometnoj javnosti ovih dana je incident koji se dogodio nakon utakmice između Reala i Villarreala (2:3), kad je zvijezda Kraljevskog kluba Fede Valverde udario šakom u glavu igrača Villarreala Alexa Baenu.

Valverde i Baena sukobili su se tijekom utakmice, a zvijezda Reala potom je prišla mladom Španjolcu na parkiralištu, kod autobusa, te ga udarila u lice. Marca je bila objavila izjavu Valverdeovih predstavnika, koji su poručili kako su se dvojica nogometaša prvi put sukobili u siječnju u međusobnoj utakmici. Okrivili su Baenu za provociranje.

"Baena je u utakmici Kupa kralja udario Fedea i rekao mu: 'Plači sada kada ti se sin neće roditi.' Na tome je stalo, no sada je rekao nešto slično i Fede je poludio. Rekao mu je da mu ne dira obitelj i dogodilo se što se dogodilo", tvrde Valverdeovi predstavnici.

Prijeti mu čak 12 utakmica kazne

Marca ističe kako je Valverdeova supruga Mina Bonino početkom 2023. godine gotovo izgubila drugo dijete, no trudnoća je ipak u redu. Navode i kako je Baena na utakmici Kupa kralja prema Valverdeu pokazao gestu plakanja.

Baena tvrdi kako to nije istina te ima svoju verziju događaja i, prema pisanju španjolskih medija, tužit će Urugvajca, kojem prijeti drastična kazna. Novinari El Chiringuita izvijestili su da veznjaku Reala prijeti suspenzija do čak 12 utakmica.

Valverdeov reprezentativni suigrač i nogometaš Atletico Madrida Jose Maria Gimenez komentirao je situaciju u intervjuu za Marcosa de Vicentea: "Razgovarao sam s Fedeom. Sjeban je zbog svega."

Pročitajte više