Van Gaal: Idemo dalje i to je najvažnije; Prandelli: Sudac je presudio

IAKO SU Fiorentinini nogometaši na Artemio Franchiju nadjačali Bayern 3:2 u uzvratu osmine finala Lige prvaka, dalje je prošao minhenski sastav zbog gola više u gostima (prva utakmica završila je 2:1 za Bayern). Nakon utakmice na dvije strane očekivano su vladala oprečna raspoloženja.

"Idemo dalje, a to je najvažnije u Ligi prvaka. Od početka sam imao dobar osjećaj u vezi ove utakmice. Na poluvremenu sam igračima rekao da moramo ostati mirni, biti strpljivi i spustiti loptu i kontrolirati posjed. Mislim da smo odigrali dobro u danim okolnostima, iako smo napravili previše individualnih pogrešaka u obrani", rekao je Bayernov trener Louis van Gaal.

"Šteta što je na kraju presudio gol igrača koji je bio dva metra u zaleđu (Kloseov gol za 2:1 u Münchenu, op.a.). Tužno je što je jedna momčad prošla dalje na takav način, ali mislim da na kraju možemo biti ponosni kako smo odigrali. Ukupno gledano pobijedili smo u šest od osam utakmica u Ligi prvaka ove sezone i sada smo ispali. Mislim da smo ipak više zaslužili. Bayernove superzvijezde na kraju su bile prevaga", kazao je tužni Fiorentinin strateg Cesare Prandelli.

Pročitajte više