MMA

Vaso Psihopata: Trener u Srbiji tjera borce da si natežu testise pa ih zove doma

Foto: Screenshot

VASO "PSIHOPATA" BAKOČEVIĆ, najpopularniji balkanski MMA borac, na svojem YouTube kanalu postavio je pomalo šokantnu snimku. Na njoj se nalaze dva muškarca koja se u dvorani za instrukcije trenera međusobno natežu za testise. Bakočević u nastavku videa pojašnjava priču.

Kaže kako je riječ o čovjeku iz Srbije koji se predstavlja kao trener, menadžer, vlasnik dvorane i još mnogo toga, a oko sebe okuplja mlade koji žele trenirati MMA i onda ih podvrgava nastranim metodama treninga. U detaljnom opisu svega što se događalo, Psihopata je iznio gnjusne detalje priče.

Poziva borce kući, želi im "izbacivati testosteron"

"Svatko ima pravo na svoje vizije i tehnike. Ali ovaj tip nakon svega toga zove te momke kući kako bi im on izbacivao testosteron. Zamislite vi taj pakao i teror. Objavio sam taj video 2020. godine i javila mi se jedna od žrtvi. Neću ju imenovati i rekao mi je: 'Pozdrav Vaso. Taj sam sa snimka. Nije mi nimalo prijatno. Ako postoji način, riješite ga, on je ucjenjivač i manipulator.'"

Vaso je nakon toga rekao da je pitao žrtvu: "Brate, kako te uspio nagovoriti na ovako nešto?" "Brate, predstavlja se kao vale tudo trener, potkrijepio se raznim videima. Kasnije nas je ucjenjivao da će nas izbaciti iz kluba ako ne budemo čeličili muda i ostale dijelove tijela", odgovorila mu je žrtva.

Navela je i kako je nakon videa bila izbačena iz kluba jer je odbila pristati na te metode dok je trener s drugom osobom iz videa želio nešto više. Zvao ga je kod sebe kući, ali je i druga osoba shvatila koje su njegove namjere. 

"Isjekao bih te od pupka do grla"

Žrtva je rekla Bakočeviću kako ne zna bi li se trebala obratiti policiji, a crnogorski borac odgovorio mu je da nije siguran kako je spomenuti trener napravio nešto protuzakonito. Uz to je shvatio da vjerojatno postoje i druge žrtve, od kojih neke mogu biti maloljetne.

"Isjekao bih te od puka do grla, kakva policija. Ovo ti neće proći jer će ovaj video vidjeti puno ljudi iz MMA svijeta. Dovodiš momke da im izdrkaš kurac. Odi na aplikacije za pedere pa se tamo spajaj s takvima. Menadžeru, puši mi kurac, smrade smrdljivi", zaključio je Bakočević.

Pročitajte više