SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Velika afera u reprezentaciji Islanda, bijesni navijači traže odlazak trenera

Foto: EPA

ŠVEDSKA rukometna legenda Tomas Svensson danas obnaša funkciju trenera golmana u islandskoj reprezentaciji. Usred Svjetskog prvenstva u Egiptu izazvao je veliki skandal nakon što je indirektno optužio najvažnijeg igrača, Arona Palmarssona, kako namjerno nije otišao na turnir.

Najbolji islandski igrač nije putovao u Egipat zbog ozljede, a Svensson je za švedske medije rekao kako je njegov nedolazak povezan s pregovorima u Barceloni oko novog ugovora. Dodao je i da ga nisu smjeli pregledati liječnici reprezentacije čime je sugerirao sumnju u to da ozljeda uopće postoji.

Islandski navijači su bijesni i traže njegov odlazak iz reprezentacije zbog prozivanja njihovog idola. "Njegova isprika nije dovoljna, treba odmah dobiti otkaz. Optužio je i Arona i Savez i liječnika Jonssona, samo radi probleme", rekao je Logi Geirsson, bivši islandski reprezentativac. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više