Velika vijest za Dinamo. Vratio se igrač koji se jesenas teško ozlijedio

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

DINAMO u subotu u 19 sati gostuje kod Gorice u 30. kolu SuperSport HNL-a. Momčad Sergeja Jakirovića u susret ulazi s pet bodova i utakmicom manje od vodeće Rijeke i eventualnom pobjedom može, barem do nedjelje, stvoriti pritisak Rijeci, koja gostuje kod Istre.

Momčad je danas redovno trenirala, a na treningu nije bilo Ronaela Pierre-Gabriela, koji je izašao u poluvremenu utakmice protiv Istre. Francuz je osjetio zatezanje u aduktoru i izašao je opreza radi, a prema zadnjim informacijama ozljeda ne bi trebala biti teže prirode.

Velika vijest za Dinamo je da je danas puni trening odradio i Luka Stojković. Sjajni 20-godišnjak trenira već neko vrijeme, ali danas je prvi put odradio kontaktni trening, odnosno pod punim opterećenjem. Odigrao je internu trening-utakmicu iako je trener upozorio da se na njega ne ide prejako.

Moguće je da će do kraja sezone i nastupiti u nekoj službenoj utakmici, ali se s njegovim povratkom neće žuriti. Stojković se bizarno ozlijedio još krajem kolovoza prošle godine uoči derbija s Rijekom (2:1) na Maksimiru. Bio je u početnom sastavu, ali je na zagrijavanju uoči utakmice pokidao križne ligamente zbog čega je morao na operaciju.

Pročitajte više