VELIKI DEBI DINAMOVOG POJAČANJA Hajrović sjajno zabio za pobjedu

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

DINAMO je u prijateljskog utakmici na Maksimiru slavio protiv Krškog 2:1 prije početka proljetnog dijela sezone.

Soudani je u sedmoj minuti s bijele točke doveo Dinamo u vodstvo (1:0). No samo dvije minute kasnije Krško je uzvratilo preko Vekića koji je pogodio za 1:1. S tim rezultatom se otišlo na odmor.
 

 
Mario Cvitanović na poluvremenu je promijenio čak devetoricu igrača, a u nastavku na terenu su ostali samo Lešković i Rrhmani, igrači koji su igrali od početka susreta.
 
U drugom dijelu potpuno otvorena utakmica, dosta prilika na obadvije strane. Krško je moglo povesti u 55. minuti kada je bivši igrač Hajduka Tonći Mujan s pet metara pogodio vratnicu.
 

Kazna za veliki promašaj stigla im je u 68. minuti kada je Hajrović sjajno pogodio na asistenciju Gojaka za pobjedu Dinama protiv Krškog.
 
Bio je to debi Izeta Hajrovića u dresu Dinama kojeg je okrunio lijepim pogotkom te se pokazao kao veliki dobitak za Modre.
 
Dinamo za tjedan dana igra protiv Osijeka u gostima svoju prvu utakmicu u HNL-u nakon zimske stanke.
 
Nakon 20. kola Dinamo drži prvo mjesto ljestvice s 12 bodova više od Hajduka na drugom mjestu.
 
Rezultati by SofaScore


DINAMO 2:1 KRŠKO

 
Strijelci: 1:0 - Soudani (7-11m), 1:1 - Vekić (9), 2:1 - Hajrović (68).
 
Dinamo (4-2-3-1): Zagorac - Rrahmani, Benković, Lešković, Lecjaks - Doumbia, Moro - Soudani, Ćorić, Olmo - Gavranović (drugo poluvrijeme: Horkaš - Đurasek, Rrahmani, Lešković, Lecjaks - Muhar, Gojak - Hajrović, Fiolić, Marin - Hodžić) .
 
Krško (4-2-3-1): Zalokar - Jakolić, Kulinitš, Gorenc, Šturm - Balić, Da Silva - Mandić, Kovačić, Mujan - Vekić (još su igrali Frelih, Vidović, Jovanović, Mirt, Sokler, Nesher, Ogrinec, Zakrajšek, Kodelič, Ribič, Perić).

Pročitajte više