VELIKI OBRAT OKO PERIŠIĆA Manchester šalje novu ponudu, Inter već našao tri zamjene

Foto: Getty Images / Guliver Image

UZBUĐENJA oko Ivana Perišića ne prestaju, odnosno vijesti koje iz Italije i Engleske dolaze vezane uz njegov status mijenjaju se iz tjedna u tjedan.

Kako smo pisali prije pet dana, Inter je prodajom šest igrača namaknuo potrebnih 30 milijuna eura kako bi zadovoljio pravila UEFA-ina financijskog fair playa i tako je s tržišta povukao najboljeg igrača Ivana Perišića.
 
Manchester United je tako kažnjen za škrtost i ucjenjivanje Intera jer na Old Traffordu su, znajući da Inter prodaje Perišića iz nužde, a ne zbog želje, željeli iskoristiti nevolju Nerazzurra i kupiti Perišića u pola cijene.
Inter je za njega tražio 60 milijuna eura, a United je službeno ponudio tek pola tog iznosa, da bi se zatim "smilovao" i povisio ponudu na 32 milijuna, ali nakon toga se nije javljao, čekajući da Inter pritisnut UEFA-inim rokom spusti cijenu ispod 50 milijuna, što je bio maksimalni popust koji je Inter bio voljan dati. 
 
Ali najnovije informacije iz Italije, koje donosi Gianluca Di Marzio, govore da je Manchester United i dalje u kontaktu s Interom oko njihove zvijezde, a da je sinoć Nerazzure obavijestio kako će poslati novu, treću službenu ponudu za Perišića. Međutim, istaknuli su da će ponuđeni iznos biti niži od onog kojeg traži Inter.
 
Gazzetta dello Sport na ovom tragu dodaje da je Inter na šoping listu dodao tri sjajna krilna napadača, od kojih će jedan na lijevoj strani zamijeniti Perišića. Na popisu su Julian Brandt, Douglas Costa i Jevhen Konopljanka. 

Pročitajte više