Velšani strahuju od Modrića. Izbornik: Kakav talent!

Foto: Screenshot (Twitter)

HRVATSKA će u kvalifikacijama za Euro 2024. u Njemačkoj igrati protiv Walesa, Armenije, Turske i Latvije. Hrvatska je u ovom ždrijebu imala sreće jer je izbjegla jake reprezentacije poput Francuske i Nizozemske, a strani mediji smatraju Dalićevu reprezentaciju favoritom skupine. Velški izbornik Rob Page istaknuo je zadovoljstvo skupinom iz koje se očekuje probiti na završni turnir.

Page: Kakav talent!

"Prilično sam zadovoljan. Izbjegli smo neke momčadi poput Belgije, s kojom smo puno igrali posljednjih godina", rekao je Page pa se dotaknuo 37-godišnjeg hrvatskog kapetana Luke Modrića: "Kakav talent! Stariji igrači još uvijek imaju nevjerojatnu kvalitetu, poput Garetha Balea, Aarona Ramseyja i Joea Allena, koji to uvijek iznova dokazuju. Modrić je nevjerojatan talent i apsolutno će predstavljati prijetnju za nas."

Velški mediji: Moramo Modriću stati na kraj

Velški mediji bili su također istaknuli Modrića: "Nadamo se da ćemo stati na kraj Luki Modriću koji će tada imati 38 godina. Wales i Hrvatska su bili u kvalifikacijama za SP u Brazilu i za posljednji Euro, u ta dva navrata Hrvatska je bila prva u skupini", piše Wales online.

Europsko prvenstvo izborit će dvije najbolje reprezentacije iz svake od deset grupa. Hrvatska će, čak i da ne bude među dvije najbolje ekipe, imati dodatnu priliku za plasman putem dodatnih kvalifikacija, koje je osigurala odličnim nastupom u Ligi nacija.

Pročitajte više