Vida reagirao na optužbe o dočeku: "Ograđujem se od tih laži"

Foto: Pixell, Facebook

NAKON što je Donji Miholjac dočekao srebrnog reprezentativca Domagoja Vidu, gradom su počele kolati priče da su pojedinci doček iskoristili kako bi sebi napunili džepove. 

VIDEO Cijeli Donji Miholjac na nogama! Vida: Bez vas ne bi bilo Hrvatske

Gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić na Facebooku je objavio reakciju Domagoja Vide na komentare koji su se o dočeku nogometaša u tom gradu počeli širiti društvenim mrežama.

"Grad Donji Miholjac uložio je maksimalan trud da organizira svečani i dostojanstveni doček sjajnom Vatrenom, našem Miholjčaninu, Domagoju Vidi nakon osvojenog srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Nakon dočeka se uz more pozitivnih komentara našla i šačica anonimnih dežurnih „dušebrižnika i dobronamjernika“ koji su putem društvenih mreža plasirali takve gnjusne laži i obmane da se čovjek zaista pita je li to moguće. Naravno, kreatori ovih laži su profil odmah obrisali nakon što sam osobno o navedenome kontaktirao policiju.

Uza sve to su se u priču uključili i neki dobronamjerni lokalni političari koji su bez ikakve provjere ovu objavu punu laži stavili na svoj fejs, glumeći savjest ovoga grada, i kako bi promovirali sebe", napisao je na Facebooku gradonačelnik Aladić.

U statusu je objavio i reakciju Domagoja Vide koji mu je dao dopuštenje da ju objavi.

"Žao mi je što pojedinci putem društvenih mreža nastoje omalovažiti prekrasan doček u Donjem Miholjcu i pišu svakakve neistine i laži. Niti sam naručio kamion ožujskog za posjetitelje niti sam na dočeku financirao piće posjetiteljima, niti je itko u gradu prodavao voletinu. Vola je pekao moj brat i moji prijatelji i oni su ga dijelili svima koji su htjeli.

Ne znam kome ovakve izmišljotine trebaju? Ograđujem se od ovakvih objava i riječi koje su mi pripisane jer nemaju nikakve veze s istinom. Još jednom veliko hvala Gradu Donjem Miholjcu što je organizirao ovakav doček i svim mojim sugrađanima, posjetiteljima i prijateljima koji su mi bili podrška!!!

Djeci i građanima koji nisu uspjeli dobiti autogram i s kojima se nisam stigao fotografirati, obećavam da ćemo organizirati jedno druženje u Miholjcu kada uskoro opet budem dolazio.

Lp

Domagoj Vida"

1. Travnjak u čast Vidi 2. Pripreme za doček Vide, pečenje vola ispred dvorca

Pročitajte više